schoonhoven dick van de lagemaat

Dat 'andere' sieraad uit: Schoonhoven "de" zilverstad van Nederland

That other jewelry from: Schoonhoven "the" Silvercity of the Netherlands

Salon Erotica Dream, Doaui (Frankrijk) april 2004

De Franse erotiek beurzen zijn de laatste tijd heel erg aan het veranderen, dit hebben we vastgesteld na deze beurs in Douai, het is allemaal veel platter en zeer ordinair geworden. Ons zullen ze daar niet snel weer terug zien.

We hebben heerlijk gewerkt met een fantastisch model Lea, de Belgishe bodypainter Marc Doornaert en zijn model, zie hier de resultaten.

Eerste dag met pruik, herkende Lea nauwelijks toen ze de dag daarop zonder pruik kwam.

2e dag, de zaterdag in Douai Frankrijk, Lea zonder pruik

Lea en onze sieraden hadden bekijks genoeg, iedereen wou met haar op de foto!

wat kost dat, Le pris, svp

En die andere?

In Douai stonden we naast een Belgishe collega die gadgets waaronder anti stress ballen in de vorm van borsten verkochten, het bleken waanzinnig mooie displays te zijn voor onze tepelsieraden, heb er behoorlijk wat besteld om samen met m'n tepelsieraden verkocht te gaan worden. Is natuurlijk hardstikke mooi om het sieraad op dit display te parkeren als je het even niet draagt. .

Praten, praten, praten, de Franse manier, heerlijk dat m'n frans niet toereikend is en er genoeg tolken waren!

Klik even door naar de pagina waar het werk van Marc van Doornaert uit Belgie, was hem jaren geleden al eens tegengekomen op een van de Belgische erotiekbeurzen. fascinerend mooi.

Valerie die de laatste dag model was hier samen met Eric, wat vinden jullie van dit t-shirt, zullen we hem laten produceren en verkopen?

Samen met Eric op de zondagmorgen heerlijk gebruncht in dit restaurant met fantastisch uitzicht, trouwens dat Turks restaurant vlakbij het treinstation van Douai wat door de hele familie gerund wordt is een aanbeveling waard.


The jewelry made by Dick van de Lagemaat (Alpha art jewelry) is registered. Every attemp at imitation or counterfeiting is punishable by the law.

Voor meer informatie / vragen ga naar het e-note mailformulier
Ga naar de prijslijst / bestelformulier

Go for more information / questions to the e-note mailform
Go to the pricelist / orderform


Back / Terug

Home / Index


Alpha art jewelry